ic-nowegian ic-english

${info.title}

Galleon Embedded Computing lanserer XSR Tactical Secure Server

XSR Tactical Secure Server

Galleons nye server er spesielt utviklet for taktiske militære kjøretøy og oppfyller de høyeste tekniske krav i de mest krevende taktiske miljøforhold uten at det går på bekostning av ytelse, funksjonalitet eller pålitelighet. XSR Tactical Secure Server er utstyrt med flyttbar lagring støttet av "dual-layer Data-at-rest encryption", og sikrer konsekvent og sikker datahåndtering.
Les mer om produktet her

 

GALLEON Embedded Computing

Galleon Embedded Computing er en nyskapende og markedsledende produsent av høyytelses, høykvalitets lagringsløsninger og lette robuste dataregistreringssystemer, servere og NAS-enheter. Galleon EC er norskeid og all utvikling og produksjon foregår i Norge. Galleons produktspenn er alt fra kommersielle produkter for innendørs miljøer, til robuste produkter konfigurert for bruk i krevende miljøer. De har blant annet flere produkter innenfor kjøretøy, luft- og romfart. Som eksempel så har de systemer som benyttes ombord på ISS (International Space Station).

Obsima Technology

Obsima Technology er stolte over å være distributør av Galleon sine produkter i Norge. Obsima har i over 20 år levert kvalitetsprodukter til profesjonelle og kvalitetsfokuserte kunder innenfor produktkategorien taktisk elektronikk. For å se vårt produktutvalg innenfor taktisk elektronikk, se vår hjemmeside.

 

HURTIGTILGANG Taktisk Elektronikk
HURTIGTILGANG Service og Support
HURTIGTILGANG Skyte og Øvingsanlegg