ic-nowegian ic-english

${info.title}

FMJ Shooting Range AB

FMJ Shooting Range AB åpner skytebane i Stockholm med skudd og rikosjettsikring fra Obsima Technology.

Anlegget blir bygget ut i etapper. Trinn 1 består av en 25 meter bane for pistol (åpnet mai 2019). Trinn to blir 50 meter bane for rifleskyting (høst 2019). Anlegget retter seg både mot event og opplevelser, samt trening for jegere, skyttere og politi.

Prosjektet er Obsima sitt første i Sverige. Et tett samarbeid med FMJ Shooting Range gir muligheter for andre prosjekter i Sverige.

Intervju av Johan Backe (CEO):

Mitt namn är Johan Backe, jag är CEO för FMJ Shooting Range, en nyöppnad skytte anläggning för Myndigheter, säkerhetsföretag och sportskytte, och jag har skjutit pistol för svenska landslaget under många år och jobbat som instruktör för Polis, militär och säkerhetsföretag.

Under 2017 så tog jag ett beslut att bygga en egen inomhusanläggning för att möta det behov som finns för skyttar inom både myndigheter, säkerhetsföretag, sportskyttar och jägare. Tillsammans med en finansiär så startade vi projektet att hitta en lämplig lokal, leverantör och byggherre - det visade sig att projektet blev större, dyrare och svårare än vi tänkt oss, men med hjälp av våra leverantörer så kom projektet igång ordentligt i 2018.

Vi hade under projektet varit i kontakt med flera leverantörer inom området, men det visade sig ganska snabbt att Obsimas produkter och expertis var det enda alternativet, och den enda leverantören som kunde erbjuda oss helheten av vårt behov. Obsima var även väldigt snabbt på plats för att säkerställa prosjeket och behovet, det gav oss en trygghet och en bra partner under hela projektet då vi kunnat ha en dialog om bästa lösningar och tillsammans med en trygg leverans av produkterna så har Obsima varit den viktigast leverantören under hela projektet.

Vi tittade på flera andra alternativ och Obsimas produkter var mest prisvärda och uppfyllde samtliga krav som vi hade på produkterna. Vi på FMJ Shooting Range kan varmt rekommendera Obsima som en helhetsleverantör för ert skjutbane projekt, det spelar ingen roll om ni har ett litet, medel eller stort projekt, Obsima är flexibla, och snabba både i sin dialog/kommunikation och leveransen av produkter i världsklass.

Om FMJ Shooting Range AB:

FMJ Shooting Range AB er et datterselskap av Bodyflight. Bodyflight AB  er et opplevelsesfirma grunnlagt i 2014 av fallskjermentusiaster i Stockholm. Bodyflights forretningsidé er å levere ekte, utfordrende og adrenalinbaserte opplevelser. I dag opererer Bodyflight Sveriges første og eneste vindtunnel for innendørsflyging, og tilbyr aktiviteten innendørs hopping (innendørs fallskjermhopping), som både er et fritidstilbud og treningsform.

30.11.2022

Evenes valgte MR Targets

Evenes har nå markedets mest moderne løpende elgbane på sin skytebane på Evenes. Kombinasjonen MR 8000 og Megalink sin 3U650-skive sikrer stabil drift og enkelt vedlikehold.

30.11.2022

Ny distribusjonsavtale - Fireblast

Fireblast har dedikert de siste 25 årene til realistisk å gjenskape en rekke scenarier med sikkerhet og kvalitet som en prioritet i alle våre design.

25.11.2022

Ny distribusjonsavtale - Continest

Continest Technologies er et Ungarsk privateid ingeniør- og produksjonsselskap, som jobber med å levere bærekraftige, fleksible og innovative containerbaserte løsninger.

08.11.2022

Ny distribusjonsavtale - Rolatube

Rolatube produserer og utvikler kompakte, robuste og lette mast systemer som er lette å transportere og sette opp.

08.11.2022

Ny distribusjonsavtale - BATS Wireless

BATS Wireless er en produsent og utvikler av smarte antenne systemer som stabiliserer, optimaliserer og sporer kommunikasjons linker mellom punkter.

15.08.2022

CRFS BLOG

Les om den nye RFeye SenS Remote i denne blogen fra CRFS.

16.05.2022

Ny distribusjonsavtale - Viper training system

Obsima og Dann development Ltd har signert avtale om salg av Viper training software.

22.04.2022

Kvartalsoppdatering CRFS

Nyheter fra CRFS innen 3D geolokalisering av fly og droner

18.01.2022

Messer og konferanser 2022

Vi er på farten i 2022. Vi ser fram imot ditt besøk!

13.12.2021

FALCON expanded beam connector blir enda raskere

Les mer om Micropol`s oppgraderte FALCON konnektor

HURTIGTILGANG Taktisk Elektronikk
HURTIGTILGANG Service og Support
HURTIGTILGANG Skyte og Øvingsanlegg