ic-nowegian ic-english

${info.title}

Ny kjøretøytilpasset datamaskin fra Galleon

Galleon lanserer nye Ground Vehicle Computer (GVC)

Galleon Embedded Computing lanserer sin nye kjøretøytilpassede datamaskin - Ground Vehicle Computer. Med Galleons lange erfaring innen utvikling og produksjon av militært datautstyr, har de designet GVC spesielt for kjøretøykonfigurasjoner og de krav som stilles til bruk i de mest krevende miljøforhold, uten at det går på bekostning av funksjonalitet eller ytelse. GVC leverer høy grafikkytelse i kombinasjon med bl.a. flere gigabit Ethernet-porter, CANbus, USB 2.0 og 3.0. Dette gjør GVC ideell for integrasjon i kjøretøy med avansert nettverksstruktur for kamp- og ledelsessystemer, våpenstasjoner m.m.  Produktet har uttagbar lagring med flerlags kryptering som sikrer rask og sikker håndtering av data. Enheten er vifteløs og vedlikeholdsfri, og tilbyr pålitelig datakraft til svært lave livssykluskostnader. GVC har gjennomgått en rekke krevende tester, noe som gjør den sertifisert etter blant annet MIL-STD-810 og MIL-STD-461.
 
Obsima Technology
 
Obsima Technology er stolte over å være distributør av Galleon sine produkter i Norge. Vi ser frem til å se Ground Vehicle Computer i bruk hos våre kunder. Obsima har i over 20 år levert kvalitetsprodukter til profesjonelle og kvalitetsfokuserte kunder innenfor produktkategorien taktisk elektronikk. For å se vårt produktutvalg innenfor taktisk elektronikk, se vår hjemmeside.
 
GALLEON Embedded Computing
 
Galleon Embedded Computing er en nyskapende og markedsledende produsent av høyytelses, høykvalitets lagringsløsninger og lette robuste dataregistreringssystemer, servere og NAS-enheter. Galleon EC er norskeid og all utvikling og produksjon foregår i Norge. Galleons produktspenn er alt fra kommersielle produkter for innendørs miljøer, til robuste produkter konfigurert for bruk i krevende miljøer. De har blant annet flere produkter innenfor kjøretøy, luft- og romfart. Som eksempel så har de systemer som benyttes ombord på ISS (International Space Station).
HURTIGTILGANG Taktisk Elektronikk
HURTIGTILGANG Service og Support
HURTIGTILGANG Skyte og Øvingsanlegg