ic-nowegian ic-english

${info.title}

INVISIO lanserer nytt taktisk hodesett

 

INVISIO T7 er bygget for bruk i alle operasjonscenarier.

INVISIO's nyeste klokkebaserte hodesett gir markedsledende støydemping og lydkvalitet, samtidig som omgivelseslyden fanges opp gjennom eksterne mikrofoner. En egenvekt på 348 gram, ekstra stor åpning til ørene og valg i mellom puter av skum, gel eller 3D-skum gir komfort i verdensklasse. Hodesettet er tåler lufttrykk opp til 44000+ fot, er dykkbart til 10 meter og har selvdrenerende omgivelseslydmikrofoner. Den støykansellerende hovedmikrofonen er spesiallaget for å gi klar lyd i ekstreme miljøer, herunder vindstøy fra helikopterrotor og ved høyhastighet båtkjøring.

T7 leveres i fargene Black eller Tan, med fleksibel mikrofonarm montert på høyre eller venstre side, og man bytter enkelt mellom ulike bæremåter (hodebøyle, nakkebøyle eller hjelmfeste). Hjelmfester finnes til Ops-Core ARC og Team Wendy Exfil rail.

INVISIO

INVISIO er en global markedsleder innen avanserte kommunikasjons- og hørselvernsystemer. Selskapet utvikler og selger avanserte systemer som gir profesjonelle brukere mulighet til å kommunisere effektivt i støyende miljøer, samtidig som hørselen beskyttes.

INVISIO sine systemer gir operasjonelle fordeler og økt sikkerhet for militær- og sikkerhetspersonell. De bidrar også til å redusere kostnadene for hørselstap for enkeltpersoner og samfunnet.

OBSIMA TECHNOLOGY

Obsima Technology har i over 20 år representert INVISIO i Norge og brukerne er profesjonelle avdelinger i bl.a. Forsvaret, Politiet og andre nødetater. Vi tar frem skreddersydde kommunikasjonsløsninger tilpasset brukerens behov og har til sammen over 75 års erfaring med utvikling og bruk av robuste løsninger for taktisk radiokommunikasjon

Besøk vår hjemmeside for å se våre produkter og løsninger innenfor våre tre forretningsområder Skyte og Øvingsanlegg, Service og Support og Taktisk Elektronikk.

 

04.05.2021

Galleon Embedded Computing lanserer XSR Tactical Secure Server

Les mer om Galleon`s nye robuste serverløsning for kjøretøy

27.04.2021

DFS med nye veiledere – Bygging av innendørs 15 meter og Renhold av innendørs baner

DFS har gitt ut to nye veiledere som er aktuelle for de som skal bygge eller drifte innendørs skytebaner.

23.03.2021

Rammeavtale stålmål PFT – Obsima Technology AS

Politiets fellestjenester og Obsima har inngått rammeavtale for levering av stålmål. Avtalen er gjelder fra 1. mars 2021 og i to år, med opsjonsmuligheter. .

16.03.2021

Meld. St. 17 (2020–2021)

Nasjonal forsvarsindustriell strategi for et høyteknologiske og fremtidsrettet forsvar.

01.03.2021

Ny distribusjonsavtale - CRFS

CRFS - RF-sensorer for deteksjon, analyse og geolokalisering av RF-signaler. Obsima Technology har signert avtale om nasjonal distribusjon av CRFS' produkter.

22.02.2021

Ultimat Defence Ltd.

Obsima Technology AS har signert avtale om salg av Ultimat Defence treningsmateriell i Norge. Ultimat Defence designer og produserer treningsutstyr til forsvar, politi, fengselsvesen, brannvesen og sivile markeder, samt beskyttelsesutstyr for politi.

07.01.2021

Nyheter fra Silvus Technologies

Ny radioserie, økt utgangseffekt på eksisterende radioer og nye opsjoner.

16.12.2020

Inflatech - oppblåsbare 3d-mål

Obsima er stolt av å representere INFLATECH s.r.o., inflatable tactical i Norge. Disse realistiske 3-d målene kan skreddersys slik at de ligner originalen både med tanke på fysisk utforming, termisk- og radarsignatur.

16.11.2020

Etnedal velger MR 8000

Etnedal skytterlag har valgt MR 8000 til sin nye løpende viltmålsbane.

06.11.2020

Micropol introduserer robust elektrisk kabeltrommel

Les mer om Micropol`s nye elektriske kabeltrommel

MOTTA SISTE NYTT Taktisk Elektronikk
MOTTA SISTE NYTT Service og Support
MOTTA SISTE NYTT Skyte og Øvingsanlegg