ic-nowegian ic-english

${info.title}

INVISIO lanserer nytt taktisk hodesett

 

INVISIO T7 er bygget for bruk i alle operasjonscenarier.

INVISIO's nyeste klokkebaserte hodesett gir markedsledende støydemping og lydkvalitet, samtidig som omgivelseslyden fanges opp gjennom eksterne mikrofoner. En egenvekt på 348 gram, ekstra stor åpning til ørene og valg i mellom puter av skum, gel eller 3D-skum gir komfort i verdensklasse. Hodesettet er tåler lufttrykk opp til 44000+ fot, er dykkbart til 10 meter og har selvdrenerende omgivelseslydmikrofoner. Den støykansellerende hovedmikrofonen er spesiallaget for å gi klar lyd i ekstreme miljøer, herunder vindstøy fra helikopterrotor og ved høyhastighet båtkjøring.

T7 leveres i fargene Black eller Tan, med fleksibel mikrofonarm montert på høyre eller venstre side, og man bytter enkelt mellom ulike bæremåter (hodebøyle, nakkebøyle eller hjelmfeste). Hjelmfester finnes til Ops-Core ARC og Team Wendy Exfil rail.

INVISIO

INVISIO er en global markedsleder innen avanserte kommunikasjons- og hørselvernsystemer. Selskapet utvikler og selger avanserte systemer som gir profesjonelle brukere mulighet til å kommunisere effektivt i støyende miljøer, samtidig som hørselen beskyttes.

INVISIO sine systemer gir operasjonelle fordeler og økt sikkerhet for militær- og sikkerhetspersonell. De bidrar også til å redusere kostnadene for hørselstap for enkeltpersoner og samfunnet.

OBSIMA TECHNOLOGY

Obsima Technology har i over 20 år representert INVISIO i Norge og brukerne er profesjonelle avdelinger i bl.a. Forsvaret, Politiet og andre nødetater. Vi tar frem skreddersydde kommunikasjonsløsninger tilpasset brukerens behov og har til sammen over 75 års erfaring med utvikling og bruk av robuste løsninger for taktisk radiokommunikasjon

Besøk vår hjemmeside for å se våre produkter og løsninger innenfor våre tre forretningsområder Skyte og Øvingsanlegg, Service og Support og Taktisk Elektronikk.

 

30.11.2022

Evenes valgte MR Targets

Evenes har nå markedets mest moderne løpende elgbane på sin skytebane på Evenes. Kombinasjonen MR 8000 og Megalink sin 3U650-skive sikrer stabil drift og enkelt vedlikehold.

30.11.2022

Ny distribusjonsavtale - Fireblast

Fireblast har dedikert de siste 25 årene til realistisk å gjenskape en rekke scenarier med sikkerhet og kvalitet som en prioritet i alle våre design.

25.11.2022

Ny distribusjonsavtale - Continest

Continest Technologies er et Ungarsk privateid ingeniør- og produksjonsselskap, som jobber med å levere bærekraftige, fleksible og innovative containerbaserte løsninger.

08.11.2022

Ny distribusjonsavtale - Rolatube

Rolatube produserer og utvikler kompakte, robuste og lette mast systemer som er lette å transportere og sette opp.

08.11.2022

Ny distribusjonsavtale - BATS Wireless

BATS Wireless er en produsent og utvikler av smarte antenne systemer som stabiliserer, optimaliserer og sporer kommunikasjons linker mellom punkter.

15.08.2022

CRFS BLOG

Les om den nye RFeye SenS Remote i denne blogen fra CRFS.

16.05.2022

Ny distribusjonsavtale - Viper training system

Obsima og Dann development Ltd har signert avtale om salg av Viper training software.

22.04.2022

Kvartalsoppdatering CRFS

Nyheter fra CRFS innen 3D geolokalisering av fly og droner

18.01.2022

Messer og konferanser 2022

Vi er på farten i 2022. Vi ser fram imot ditt besøk!

13.12.2021

FALCON expanded beam connector blir enda raskere

Les mer om Micropol`s oppgraderte FALCON konnektor

HURTIGTILGANG Taktisk Elektronikk
HURTIGTILGANG Service og Support
HURTIGTILGANG Skyte og Øvingsanlegg