ic-nowegian ic-english

${info.title}

INVISIO lanserer nytt taktisk hodesett

 

INVISIO T7 er bygget for bruk i alle operasjonscenarier.

INVISIO's nyeste klokkebaserte hodesett gir markedsledende støydemping og lydkvalitet, samtidig som omgivelseslyden fanges opp gjennom eksterne mikrofoner. En egenvekt på 348 gram, ekstra stor åpning til ørene og valg i mellom puter av skum, gel eller 3D-skum gir komfort i verdensklasse. Hodesettet er tåler lufttrykk opp til 44000+ fot, er dykkbart til 10 meter og har selvdrenerende omgivelseslydmikrofoner. Den støykansellerende hovedmikrofonen er spesiallaget for å gi klar lyd i ekstreme miljøer, herunder vindstøy fra helikopterrotor og ved høyhastighet båtkjøring.

T7 leveres i fargene Black eller Tan, med fleksibel mikrofonarm montert på høyre eller venstre side, og man bytter enkelt mellom ulike bæremåter (hodebøyle, nakkebøyle eller hjelmfeste). Hjelmfester finnes til Ops-Core ARC og Team Wendy Exfil rail.

INVISIO

INVISIO er en global markedsleder innen avanserte kommunikasjons- og hørselvernsystemer. Selskapet utvikler og selger avanserte systemer som gir profesjonelle brukere mulighet til å kommunisere effektivt i støyende miljøer, samtidig som hørselen beskyttes.

INVISIO sine systemer gir operasjonelle fordeler og økt sikkerhet for militær- og sikkerhetspersonell. De bidrar også til å redusere kostnadene for hørselstap for enkeltpersoner og samfunnet.

OBSIMA TECHNOLOGY

Obsima Technology har i over 20 år representert INVISIO i Norge og brukerne er profesjonelle avdelinger i bl.a. Forsvaret, Politiet og andre nødetater. Vi tar frem skreddersydde kommunikasjonsløsninger tilpasset brukerens behov og har til sammen over 75 års erfaring med utvikling og bruk av robuste løsninger for taktisk radiokommunikasjon

Besøk vår hjemmeside for å se våre produkter og løsninger innenfor våre tre forretningsområder Skyte og Øvingsanlegg, Service og Support og Taktisk Elektronikk.

 

17.11.2021

Extension of Support agreement for Target material

With great pleasure, we can announce the extension of the support agreement with Polytronic International AG (Switzerland) for the Target material in Regionfelt Østlandet for four additional years.

24.09.2021

Ny distribusjonsavtale - Zippermast

Zippermast - kompakte og robuste selvheisende/senkende mastsystemer . Obsima Technology har signert avtale om nasjonal distribusjon av produkter fra Zippermast

27.08.2021

Nye ansatte!

Obsima Technology vokser innen drift og vedlikehold og ønsker tre nye ansatte velkommen til Team Obsima!

24.08.2021

Obsima Technology deltar på Aqua Nor messen

Møt Obsima Technology på Aqua Nor messen

04.05.2021

Galleon Embedded Computing lanserer XSR Tactical Secure Server

Les mer om Galleon`s nye robuste serverløsning for kjøretøy

27.04.2021

DFS med nye veiledere – Bygging av innendørs 15 meter og Renhold av innendørs baner

DFS har gitt ut to nye veiledere som er aktuelle for de som skal bygge eller drifte innendørs skytebaner.

23.03.2021

Rammeavtale stålmål PFT – Obsima Technology AS

Politiets fellestjenester og Obsima har inngått rammeavtale for levering av stålmål. Avtalen er gjelder fra 1. mars 2021 og i to år, med opsjonsmuligheter. .

16.03.2021

Meld. St. 17 (2020–2021)

Nasjonal forsvarsindustriell strategi for et høyteknologiske og fremtidsrettet forsvar.

01.03.2021

Ny distribusjonsavtale - CRFS

CRFS - RF-sensorer for deteksjon, analyse og geolokalisering av RF-signaler. Obsima Technology har signert avtale om nasjonal distribusjon av CRFS' produkter.

22.02.2021

Ultimat Defence Ltd.

Obsima Technology AS har signert avtale om salg av Ultimat Defence treningsmateriell i Norge. Ultimat Defence designer og produserer treningsutstyr til forsvar, politi, fengselsvesen, brannvesen og sivile markeder, samt beskyttelsesutstyr for politi.

HURTIGTILGANG Kontakt oss
HURTIGTILGANG Kundestøtte
HURTIGTILGANG Netthandel