ic-nowegian ic-english

${info.title}

INVISIO lanserer nytt taktisk hodesett

 

INVISIO T7 er bygget for bruk i alle operasjonscenarier.

INVISIO's nyeste klokkebaserte hodesett gir markedsledende støydemping og lydkvalitet, samtidig som omgivelseslyden fanges opp gjennom eksterne mikrofoner. En egenvekt på 348 gram, ekstra stor åpning til ørene og valg i mellom puter av skum, gel eller 3D-skum gir komfort i verdensklasse. Hodesettet er tåler lufttrykk opp til 44000+ fot, er dykkbart til 10 meter og har selvdrenerende omgivelseslydmikrofoner. Den støykansellerende hovedmikrofonen er spesiallaget for å gi klar lyd i ekstreme miljøer, herunder vindstøy fra helikopterrotor og ved høyhastighet båtkjøring.

T7 leveres i fargene Black eller Tan, med fleksibel mikrofonarm montert på høyre eller venstre side, og man bytter enkelt mellom ulike bæremåter (hodebøyle, nakkebøyle eller hjelmfeste). Hjelmfester finnes til Ops-Core ARC og Team Wendy Exfil rail.

INVISIO

INVISIO er en global markedsleder innen avanserte kommunikasjons- og hørselvernsystemer. Selskapet utvikler og selger avanserte systemer som gir profesjonelle brukere mulighet til å kommunisere effektivt i støyende miljøer, samtidig som hørselen beskyttes.

INVISIO sine systemer gir operasjonelle fordeler og økt sikkerhet for militær- og sikkerhetspersonell. De bidrar også til å redusere kostnadene for hørselstap for enkeltpersoner og samfunnet.

OBSIMA TECHNOLOGY

Obsima Technology har i over 20 år representert INVISIO i Norge og brukerne er profesjonelle avdelinger i bl.a. Forsvaret, Politiet og andre nødetater. Vi tar frem skreddersydde kommunikasjonsløsninger tilpasset brukerens behov og har til sammen over 75 års erfaring med utvikling og bruk av robuste løsninger for taktisk radiokommunikasjon

Besøk vår hjemmeside for å se våre produkter og løsninger innenfor våre tre forretningsområder Skyte og Øvingsanlegg, Service og Support og Taktisk Elektronikk.

 

HURTIGTILGANG Taktisk Elektronikk
HURTIGTILGANG Service og Support
HURTIGTILGANG Skyte og Øvingsanlegg