ic-nowegian ic-english

${info.title}

Ny distribusjonsavtale - Rolatube

Obsima Technology og Rolatube signerer avtale om distribusjon i norden.   

Rolatube bruker sitt unike rullbare komposittmateriale til å produsere mastsystemer for å gi enestående besparelser i plass og vekt. Mastene er designet for å komplementere moderne kommunikasjons- og overvåkingsteknologi, og er lette, kompakte og sterke, noe som gir fordeler ved perimeterkontroll, områdebelysning og andre infrastrukturapplikasjoner. Med raskt og enkelt oppsett kan disse bærbare mastsystemene enkelt fraktes og raskt deployeres for å muliggjøre installasjon av løsninger i de tøffeste områder og miljøer.

Rolatube mastsystemer er produsert for å overholde de strengeste krav (MIL-STD 810G), og har blitt testet, godkjent og tatt i bruk av avdelinger over hele verden, inkludert den globale forsvarssektoren

OBSIMA TECHNOLOGY

Obsima Technology har i over 20 år levert avansert teknologi til profesjonelle brukere i bl.a. Forsvaret, Politiet og andre nødetater. Vi tar frem skreddersydde løsninger tilpasset brukerens behov og har til sammen over 75 års erfaring med utvikling og bruk av robuste løsninger for taktisk radiokommunikasjon.

Besøk vår hjemmeside for å se våre produkter og løsninger innenfor våre tre forretningsområder Skyte og Øvingsanlegg, Service og Support og Taktisk Elektronikk.

HURTIGTILGANG Taktisk Elektronikk
HURTIGTILGANG Service og Support
HURTIGTILGANG Skyte og Øvingsanlegg