ic-nowegian ic-english

${info.title}

Obsima Technology signerer distribusjonsavtale med Galleon EC

Distribusjonsavtale med Galleon Embedded Computing

Obsima Technology har signert distribusjonsavtale med Galleon Embedded Computing for salg av deres produkter i Norge.

Galleon Embedded Computing er verdensledende innen utvikling av høy ytelses, høykvalitets lagringsløsninger og små robuste datarecordere, servere og NAS-enheter. Firmaet ble grunnlagt i 2009 og har hovedkontor i Oslo, men har også kontorer blant annet i USA. De har lang erfaring fra militær- og romfartsmarkedet, og produktene deres har i flere år overbevist i de mest vanskelige og krevende miljø/situasjoner.

Obsima vil med denne avtalen kunne tilby:

  • Gjennomtestede høyytelses og høykvalitets produkter for de mest utfordrende situasjoner og miljøer.
  • Skreddersydde løsninger for ulike platformer og krevende sluttbrukere.

Obsima Technology

Obsima Technology er stolte over å være distributør av Galleon sine produkter i Norge. Obsima har i over 20 år levert kvalitetsprodukter til profesjonelle og kvalitetsfokuserte kunder innenfor produktkategorien taktisk elektronikk.

GALLEON Embedded Computing

Galleon Embedded Computing er en nyskapende og markedsledende produsent av høyytelses, høykvalitets lagringsløsninger og lette robuste dataregistreringssystemer, servere og NAS-enheter. Galleon EC er norskeid og all utvikling og produksjon foregår i Norge. Galleons produktspenn er alt fra kommersielle produkter for innendørs miljøer, til robuste produkter konfigurert for bruk i krevende miljøer. De har blant annet flere produkter innenfor kjøretøy, luft- og romfart. Som eksempel så har de systemer som benyttes ombord på ISS (International Space Station).

Galleon Embedded Computing

HURTIGTILGANG Taktisk Elektronikk
HURTIGTILGANG Service og Support
HURTIGTILGANG Skyte og Øvingsanlegg