ic-nowegian ic-english

${info.title}

Obsima Technology signerer distribusjonsavtale med Tonbo Imaging

 
 
Obsima Technology har signert distribusjonsavtale med Tonbo Imaging for salg av deres produkter i Norge.

TONBO IMAGING

Tonbo designer, utvikler og distribuerer avanserte termiske og lysforsterkende sensorer som gjør det mulig å observere omgivelsene i situasjoner hvor det normalt er for mørkt til dette. Produktene behandler komplekse data for forbedret situasjonsforståelse og bidrar til økt kontroll i dynamiske omgivelser for rask beslutningstaking i ulike krevende miljøer. Sensorene finnes i flere forskjellige størrelser og til ulike bruksområder, alt fra håndholdt og våpenmontert, til større mastmontert utstyr.

Deres løsninger imøtekommer kritiske markedsbehov innen sikkerhet, forsvar, rekognosering, industriell inspeksjon og overvåking. De utvikler også smarte løsninger for bymiljø, intelligent transport og logistikk. Selskapet tilbyr sofistikerte bildebehandlingsprodukter og kan tilby teknologi som kan lisensieres av OEM`s og systemintegratører.

Teknologien i Tonbo sine produkter balanserer analog prosessering med avansert digital bildeprosessering for å kunne tilfredsstille kundenes behov for lettvekts, batterisparende plattformer som kan benyttes i krevende scenarioer.

OBSIMA TECHNOLOGY

Obsima Technology har lang erfaring innenfor taktisk elektronikk i Norge og brukerne er profesjonelle avdelinger i bl.a. Forsvaret, Politiet og andre nødetater. Vi tar frem skreddersydde løsninger tilpasset brukerens behov og har til sammen over 75 års erfaring med utvikling og bruk av robuste teknologiske løsninger innenfor det taktiske domenet.

Besøk vår hjemmeside for å se våre produkter og løsninger innenfor våre tre forretningsområder Skyte og Øvingsanlegg, Drift og Vedlikehold og Taktisk Elektronikk.

 

 

 

 

30.11.2022

Evenes valgte MR Targets

Evenes har nå markedets mest moderne løpende elgbane på sin skytebane på Evenes. Kombinasjonen MR 8000 og Megalink sin 3U650-skive sikrer stabil drift og enkelt vedlikehold.

30.11.2022

Ny distribusjonsavtale - Fireblast

Fireblast har dedikert de siste 25 årene til realistisk å gjenskape en rekke scenarier med sikkerhet og kvalitet som en prioritet i alle våre design.

25.11.2022

Ny distribusjonsavtale - Continest

Continest Technologies er et Ungarsk privateid ingeniør- og produksjonsselskap, som jobber med å levere bærekraftige, fleksible og innovative containerbaserte løsninger.

08.11.2022

Ny distribusjonsavtale - Rolatube

Rolatube produserer og utvikler kompakte, robuste og lette mast systemer som er lette å transportere og sette opp.

08.11.2022

Ny distribusjonsavtale - BATS Wireless

BATS Wireless er en produsent og utvikler av smarte antenne systemer som stabiliserer, optimaliserer og sporer kommunikasjons linker mellom punkter.

15.08.2022

CRFS BLOG

Les om den nye RFeye SenS Remote i denne blogen fra CRFS.

16.05.2022

Ny distribusjonsavtale - Viper training system

Obsima og Dann development Ltd har signert avtale om salg av Viper training software.

22.04.2022

Kvartalsoppdatering CRFS

Nyheter fra CRFS innen 3D geolokalisering av fly og droner

18.01.2022

Messer og konferanser 2022

Vi er på farten i 2022. Vi ser fram imot ditt besøk!

13.12.2021

FALCON expanded beam connector blir enda raskere

Les mer om Micropol`s oppgraderte FALCON konnektor

HURTIGTILGANG Taktisk Elektronikk
HURTIGTILGANG Service og Support
HURTIGTILGANG Skyte og Øvingsanlegg