ic-nowegian ic-english

${info.title}

Obsima Technology signerer distribusjonsavtale med Tonbo Imaging

 
 
Obsima Technology har signert distribusjonsavtale med Tonbo Imaging for salg av deres produkter i Norge.

TONBO IMAGING

Tonbo designer, utvikler og distribuerer avanserte termiske og lysforsterkende sensorer som gjør det mulig å observere omgivelsene i situasjoner hvor det normalt er for mørkt til dette. Produktene behandler komplekse data for forbedret situasjonsforståelse og bidrar til økt kontroll i dynamiske omgivelser for rask beslutningstaking i ulike krevende miljøer. Sensorene finnes i flere forskjellige størrelser og til ulike bruksområder, alt fra håndholdt og våpenmontert, til større mastmontert utstyr.

Deres løsninger imøtekommer kritiske markedsbehov innen sikkerhet, forsvar, rekognosering, industriell inspeksjon og overvåking. De utvikler også smarte løsninger for bymiljø, intelligent transport og logistikk. Selskapet tilbyr sofistikerte bildebehandlingsprodukter og kan tilby teknologi som kan lisensieres av OEM`s og systemintegratører.

Teknologien i Tonbo sine produkter balanserer analog prosessering med avansert digital bildeprosessering for å kunne tilfredsstille kundenes behov for lettvekts, batterisparende plattformer som kan benyttes i krevende scenarioer.

OBSIMA TECHNOLOGY

Obsima Technology har lang erfaring innenfor taktisk elektronikk i Norge og brukerne er profesjonelle avdelinger i bl.a. Forsvaret, Politiet og andre nødetater. Vi tar frem skreddersydde løsninger tilpasset brukerens behov og har til sammen over 75 års erfaring med utvikling og bruk av robuste teknologiske løsninger innenfor det taktiske domenet.

Besøk vår hjemmeside for å se våre produkter og løsninger innenfor våre tre forretningsområder Skyte og Øvingsanlegg, Drift og Vedlikehold og Taktisk Elektronikk.

 

 

 

 

HURTIGTILGANG Taktisk Elektronikk
HURTIGTILGANG Service og Support
HURTIGTILGANG Skyte og Øvingsanlegg