ic-nowegian ic-english

${info.title}

Møt Obsima Technology på Aqua Nor messen

Obsima Technology stiller ut på Aqua Nor

Kom innom Obsima Technology sin stand på Aqua Nor messen i Trondheim spektrum 24.-27. August hvor vi viser frem vår produktpotefølge innenfor Taktisk Elektronikk. Vi er stolte av å kunne vise frem produkter fra noen av våre produsenter:

INVISIO

INVISIO er en global markedsleder innen avanserte kommunikasjons- og hørselvernsystemer. Selskapet utvikler og selger avanserte systemer som gir profesjonelle brukere mulighet til å kommunisere effektivt i støyende miljøer, samtidig som hørselen beskyttes.

SILVUS Technologies

SILVUS er teknologiledende produsent av Mobile-Networked MIMO (MN-MIMO) radiosystemer. SILVUS har levert avanserte radiosystemer til flere av verdens spesialstyrker, samt til kringkasting, kraftproduksjon og annen industri med krav om høykapasitets trådløs kommunikasjon. 

MICROPOL

MICROPOL er verdensledende innen passiv kommunikasjonsfiber innenfor markedsområdene forsvar, telekom, kringkasting, industri og medisinsk teknologi. MICROPOL har fleksible og kundetilpassede løsninger for alle områder innen fiber kommunikasjon.

Om Aquanor

I over 40 år har Aqua Nor vært er et viktig internasjonalt møtested for havbruksnæringen, og er i dag verdens største messe for akvakultur-teknologi. De siste årene har messen samlet rundt 25.000 besøkende fra opptil 80 nasjoner, i Trondheim Spektrum – og fra og med 2021, digitalt. Her presenteres all nyheter av betydning for næringen.

Akvakulturnæringen har hatt en voldsom vekst i løpet av disse årene, og teknologi, prosesser og tjenester knyttet til oppdrett av laksefisk, marine arter, skjell m.m. er representert på Aqua Nor. Alle de viktigste oppdrettsnasjonene er til stede enten som utstillere, besøkende eller i offisielle delegasjoner. For mer informasjon besøk deres hjemmeside

 

 

HURTIGTILGANG Taktisk Elektronikk
HURTIGTILGANG Service og Support
HURTIGTILGANG Skyte og Øvingsanlegg