ic-nowegian ic-english

${info.title}

Oslo Brann og Redning (OBRE)

Oslo Brann og Redning (OBRE) har valgt hørselvern og sambandsstyringssystem fra Invisio. Leveransen vil bli gjennomført av forhandler Wireless Communication i tett samarbeid med Obsima Technology.

Kort om omfanget av prosjektet

Leveransen skal dekke alle operative enheter i Oslo Brann og Redning og vil både bli levert til kjøretøy og person. Utstyret som er valgt er blant annet INVISIO V60, INVISIO X5, INVISIO X6+, INVISIO T5, og INVISIO-M15 PTT.

Behov

INVISIO V60 kontrollenhet muliggjør styring av flere radioer og evt. telefon samtidig, og lar brukeren styre nivået på omgivelseslyd, og om lyden fra sambandene skal komme i venstre, høyre eller begge ører. Sammen med INVISIO X5 in-ear headset sikres hørselbeskyttelse og klar tale fra støyende omgivelser, samtidig som retningsforståelsen på omgivelseslyd er nær 100%.

Obsima

Prosjektet har vært et meget viktig prosjekt for videre markedsføring og salg til Brann og Redning. Det tette samarbeidet med OBRE/Wireless samt svært grundige tester/tilbakemeldinger gjør oss konkurransedyktige når andre Brann og Redning kunder i Norge skal erstatte eksisterende materiell.

Om kunden

Brann- og redningsetaten arbeider for at Oslo skal være den mest brannsikre byen i landet.
Oslo skal ha en beredskap som kan håndtere omfattende branner og ulykker. Over 50 brannkonstabler, 16 brannbiler og én brannbåt er til enhver tid på vakt i Oslo, klar til å rykke ut for å redde liv og verdier.

Brann- og redningsetaten har syv døgnbemannede brannstasjoner i hele Oslo: Hovedbrannstasjonen i sentrum, Briskeby, Smestad, Sagene, Grorud, Bryn og Kastellet. I tillegg har vi en havnebrannstasjon på Vippetangen og et kurs- og kompetansesenter på Lahaugmoen.

Produktbrosjyre INVISIO

OBRE_logo

 

MOTTA SISTE NYTT Radiokommunikasjon
MOTTA SISTE NYTT Skyte og Øvingsanlegg