ic-nowegian ic-english

${info.title}

FALCON expanded beam connector blir enda raskere

MICROPOL Fiberoptic kan nå levere overføringshastighet på opptil 40 Gbit/s for sin patenterte FALCON Expanded Beam fiberkonnektor. Produktutvikling har siden grunnleggelsen av selskapet i 1988, vært nøkkelen til MICROPOL's suksess. Høye krav fra bl.a det svenske forsvaret har vært avgjørende for utviklingen av produktene, og har resultert i at MICROPOL nå er den eneste i verden som kan tilby hastighet på 40 Gbit/s over Expanded Beam. 

FALCON-teknologien er testet og godkjent av FMV (Svenske Forsvarets Materielverk) og har vært i bruk av det svenske forsvaret i mange år. Testingen bekreftet robustheten av den optiske ytelsen under svert krevende miljøbelastning. Tester gjennomført av SAAB i 2021, bekrefter 40Gbit/s per kanal, uavhengig av bruk av singlemode eller multimode fiber.

MICROPOL's fiberoptiske løsninger for kommunikasjon i krevende miljøer er utviklet over tid for å inkludere flere forskjellige teknologier for å motvirke at støv, rusk, temperatur, støt og vibrasjoner påvirker kommunikasjonen. Den økende etterspørselen etter raskere og mer robust fiberoptikk er drevet av behovet for mer data som skal overføres over lengre avstander. Som et eksempel har koaksial kommunikasjon begrenset mulighet til å overføre f.eks. høyoppløselige radarbilder over lengre avstander. Videre vil slike kablers elektromagnetiske stråling muliggjøre deteksjon, i situasjoner der det å ikke avsløre posisjonen til soldatene er avgjørende for deres sikkerhet.

MICROPOL er verdensledende innen passiv kommunikasjonsfiber innenfor markedsområdene forsvar, telekom, kringkasting, industri og medisinsk teknologi.

 

PRESSEMELDING Falcon 40Gbit/s

Lær mer om FALCON her.

 

OBSIMA TECHNOLOGY

Obsima Technology er distributør av produkter fra MICROPOL Fiberoptic i Norge.

Obsima Technology har lang erfaring innenfor taktisk elektronikk og brukerne er profesjonelle avdelinger i bl.a. Forsvaret, Politiet og andre nødetater. Vi tar frem skreddersydde løsninger tilpasset brukerens behov og har til sammen over 75 års erfaring med utvikling og bruk av robuste teknologiske løsninger innenfor det taktiske domenet.

Besøk vår hjemmeside for å se våre produkter og løsninger innenfor våre tre forretningsområder Skyte og Øvingsanlegg, Drift og Vedlikehold og Taktisk Elektronikk.

30.11.2022

Evenes valgte MR Targets

Evenes har nå markedets mest moderne løpende elgbane på sin skytebane på Evenes. Kombinasjonen MR 8000 og Megalink sin 3U650-skive sikrer stabil drift og enkelt vedlikehold.

30.11.2022

Ny distribusjonsavtale - Fireblast

Fireblast har dedikert de siste 25 årene til realistisk å gjenskape en rekke scenarier med sikkerhet og kvalitet som en prioritet i alle våre design.

25.11.2022

Ny distribusjonsavtale - Continest

Continest Technologies er et Ungarsk privateid ingeniør- og produksjonsselskap, som jobber med å levere bærekraftige, fleksible og innovative containerbaserte løsninger.

08.11.2022

Ny distribusjonsavtale - Rolatube

Rolatube produserer og utvikler kompakte, robuste og lette mast systemer som er lette å transportere og sette opp.

08.11.2022

Ny distribusjonsavtale - BATS Wireless

BATS Wireless er en produsent og utvikler av smarte antenne systemer som stabiliserer, optimaliserer og sporer kommunikasjons linker mellom punkter.

15.08.2022

CRFS BLOG

Les om den nye RFeye SenS Remote i denne blogen fra CRFS.

16.05.2022

Ny distribusjonsavtale - Viper training system

Obsima og Dann development Ltd har signert avtale om salg av Viper training software.

22.04.2022

Kvartalsoppdatering CRFS

Nyheter fra CRFS innen 3D geolokalisering av fly og droner

18.01.2022

Messer og konferanser 2022

Vi er på farten i 2022. Vi ser fram imot ditt besøk!

13.12.2021

FALCON expanded beam connector blir enda raskere

Les mer om Micropol`s oppgraderte FALCON konnektor

HURTIGTILGANG Taktisk Elektronikk
HURTIGTILGANG Service og Support
HURTIGTILGANG Skyte og Øvingsanlegg