ic-nowegian ic-english

${info.title}

FALCON expanded beam connector blir enda raskere

MICROPOL Fiberoptic kan nå levere overføringshastighet på opptil 40 Gbit/s for sin patenterte FALCON Expanded Beam fiberkonnektor. Produktutvikling har siden grunnleggelsen av selskapet i 1988, vært nøkkelen til MICROPOL's suksess. Høye krav fra bl.a det svenske forsvaret har vært avgjørende for utviklingen av produktene, og har resultert i at MICROPOL nå er den eneste i verden som kan tilby hastighet på 40 Gbit/s over Expanded Beam. 

FALCON-teknologien er testet og godkjent av FMV (Svenske Forsvarets Materielverk) og har vært i bruk av det svenske forsvaret i mange år. Testingen bekreftet robustheten av den optiske ytelsen under svert krevende miljøbelastning. Tester gjennomført av SAAB i 2021, bekrefter 40Gbit/s per kanal, uavhengig av bruk av singlemode eller multimode fiber.

MICROPOL's fiberoptiske løsninger for kommunikasjon i krevende miljøer er utviklet over tid for å inkludere flere forskjellige teknologier for å motvirke at støv, rusk, temperatur, støt og vibrasjoner påvirker kommunikasjonen. Den økende etterspørselen etter raskere og mer robust fiberoptikk er drevet av behovet for mer data som skal overføres over lengre avstander. Som et eksempel har koaksial kommunikasjon begrenset mulighet til å overføre f.eks. høyoppløselige radarbilder over lengre avstander. Videre vil slike kablers elektromagnetiske stråling muliggjøre deteksjon, i situasjoner der det å ikke avsløre posisjonen til soldatene er avgjørende for deres sikkerhet.

MICROPOL er verdensledende innen passiv kommunikasjonsfiber innenfor markedsområdene forsvar, telekom, kringkasting, industri og medisinsk teknologi.

 

PRESSEMELDING Falcon 40Gbit/s

Lær mer om FALCON her.

 

OBSIMA TECHNOLOGY

Obsima Technology er distributør av produkter fra MICROPOL Fiberoptic i Norge.

Obsima Technology har lang erfaring innenfor taktisk elektronikk og brukerne er profesjonelle avdelinger i bl.a. Forsvaret, Politiet og andre nødetater. Vi tar frem skreddersydde løsninger tilpasset brukerens behov og har til sammen over 75 års erfaring med utvikling og bruk av robuste teknologiske løsninger innenfor det taktiske domenet.

Besøk vår hjemmeside for å se våre produkter og løsninger innenfor våre tre forretningsområder Skyte og Øvingsanlegg, Drift og Vedlikehold og Taktisk Elektronikk.

HURTIGTILGANG Taktisk Elektronikk
HURTIGTILGANG Service og Support
HURTIGTILGANG Skyte og Øvingsanlegg