ic-nowegian ic-english

${info.title}

Ny distribusjonsavtale - Quantum Systems

Obsima Technology og Quantum Systems signerer avtale om distribusjon i Norge, Sverige og Danmark.  

Obsima Technology er stolte over å annonsere at vi har inngått en distribusjonsavtale med Quantum Systems for Norge, Sverige og Danmark. Quantum Systems er en ledende produsent av avanserte droner, og vi ser frem til å introdusere deres produkter til våre kunder i Skandinavia.

Quantum Systems tilbyr et bredt utvalg av drone-systemer, inkludert Vector og Scorpion systemene. Vector er en VTOL drone-plattform med avanserte EO sensorsystemer og lang flytid. Plattformen er spesielt utviklet for profesjonelle brukere som krever nøyaktighet og pålitelighet. Hvis scenarioet endrer seg, kan man enkelt bygge om systemet til trikopteret Scorpion ved å klipse av vinger og haleror. Begge systemene tilbyr den nyeste teknologien for å hjelpe brukerne å løse sine oppdrag på en effektiv måte.

I tillegg til Vector og Scorpion, har Quantum Systems også utviklet Trinity, en hybrid drone-plattform som kombinerer VTOL-teknologi med langdistansesystemer for å gi eksepsjonell ytelse og pålitelighet. Trinity har en lang flytid på opptil 90 minutter og en rekkevidde på opptil 70 km. Plattformen er spesielt egnet for oppdrag som krever høy presisjon og nøyaktighet, for eksempel i kartlegging, inspeksjon og overvåkning av store områder. Trinity er også utstyrt med et avansert navigasjonssystem og sikkerhetsfunksjoner som gjør det trygt og pålitelig å bruke, selv i utfordrende miljøer.

OBSIMA TECHNOLOGY

Obsima Technology har i over 25 år levert avansert teknologi til profesjonelle brukere i bl.a. Forsvaret, Politiet og andre nødetater. Vi tar frem skreddersydde løsninger tilpasset brukerens behov og har til sammen over 75 års erfaring med utvikling og bruk av robuste løsninger for taktiske radio og teknologiløsninger.

Besøk vår hjemmeside for å se våre produkter og løsninger innenfor våre tre forretningsområder Taktisk Trening, Service og Support og Taktisk Elektronikk.

HURTIGTILGANG Taktisk Elektronikk
HURTIGTILGANG Service og Support
HURTIGTILGANG Skyte og Øvingsanlegg