ic-nowegian ic-english

MR 8000-bane og Megalink 3U650 skive.

Evenes har nå markedets mest moderne løpende elgbane på sin skytebane på Evenes. Kombinasjonen MR 8000 og Megalink sin 3U650-skive sikrer stabil drift og enkelt vedlikehold. 

Skytterlaget har bygget nytt motor/ skive-hus til banen, nytt fundament for bane og nye skytevoller. 

Hvorfor MR 8000? “Valget var egentlig enkelt. Vi hadde fått støtte av Sparebankstiftelsen i Ofoten, vi kunne velge fra øverste hylle. Megalink har vi god erfaring med, utstyr som er enkelt og fungerer, i tillegg er de god på support. Megalink anbefalte MR Targets som den beste, med gode gjennomtenkte og gjennomprøvde løsninger. Ser "proff" ut. Vi kan bare gi positive tilbakemeldinger, de få problemene vi har hatt har vi fått hjelp til raskt. Montering og igangkjøring var veldig enkel, ingen heimsnekra mikkmakk løsninger. Elgbanen har fått kjørt seg i år. At banen kun kan leveres i 400V ble enkelt løst med en trafo. Banen drives for øvrig med aggregat. Dette fungerer perfekt.” sier Petter Paulsen i Evenes skytterlag. 

Første sesong ble det avlest 3440 løp (t/r) på banen, uten nevneverdige problemer. 

Et etablert produkt 

Evenes skytterlag er nå det fjerde laget i Norge som velger en MR 8000-bane til sin skytebane. Lagene står for montasje selv, noe som har fungert fint i alle leveranser. Banen er etablert som en solid og svært enkel bane i det Norske markedet. 

Det eneste man må være obs på er at banen leveres i 400V utførelse. Dette løses enkelt med en trafo. 

Om kunden 

Evenes skytterlag ble stiftet i 1887 og har i dag ca. 220 medlemmer. Skytterlaget har 10 skiver Megalink på 200m og seks skiver Megalink 3D-score og 4 Megalink med morotrekk på 100m. Elgbane fra MR-Target med Megalink skive. 

https://www.obsima.no/produkter/skyte-og-ovingsanlegg/malmateriell/mrt-moving-range-8000 

https://www.megalink.no/no/produkter/jakt-skiver/3u650-lopende-skiver.html  

HURTIGTILGANG Taktisk Elektronikk
HURTIGTILGANG Service og Support
HURTIGTILGANG Skyte og Øvingsanlegg