ic-nowegian ic-english

${info.title}

Innendørs løpende viltmål med elektroniske skiver på 10 og 25 meter – nye muligheter til god trening hele året.

Breidablikk skytebane har bygd løpende viltmålbaner

Innendørs løpende viltmål med elektroniske skiver på 10 og 25 meter – nye muligheter til god trening hele året.

Breidablikk skytebane er en skytehall eid av Lardal Jeger & Fisk, Styrvoll Skytterlag og Lardal Revolver & Pistol. På denne banen har de bygd løpende viltmålbaner med elektroniske skiver for både 10- og 25 meter- Banen er fra MR Targets, levert av Obsima Technology AS

Når Breidablikk skytebane skulle kompletteres var det naturlig å lage innendørs løpende viltmålbaner. At tilbudet har blitt populært er utvilsomt. «Viltmål 25m er den skiven siden oppstart som er benyttet mest. Med 7.500 skudd. Totalt er det skutt ca 75.000 skudd i hallen siden oppstart. (etter ca. ett års drift.) Så viltmål med cal. 22Lr innendørs er populært» Uttaler Bjørn Lennart Vorre i Styrvoll skyterlag.

Både MR 5022 og RT 10 Laser er baner som er tilpasset elektroniske skiver. Banene kan tilpasses både Megalink, Kongsberg og SIUS-skiver.

Om kunden

Styrvoll skytterlag er stiftet i 1885. De er et aktivt lag som holder til i Lågendalen i Vestfold. Skytterlaget har en utendørsbane med 12 skiver på 100m og 16 skiver på 200m, og en innendørsbane med 10 skiver på 15m i tillegg til at de eier Breidablikk skytebane sammen med Lardal Jeger & Fisk og Lardal Revolver & Pistol.

HURTIGTILGANG Taktisk Elektronikk
HURTIGTILGANG Service og Support
HURTIGTILGANG Skyte og Øvingsanlegg