ic-nowegian ic-english

${info.title}

Oslo Brann og Redningsetat velger INVISIO

Oslo Brann og Redningsetat (OBRE) har valgt INVISIO

Oslo Brann og Redningsetat (OBRE) har valgt hørselvern og sambandsstyringssystem fra INVISIO. Leveransen vil bli gjennomført av forhandler Wireless Communication i tett samarbeid med Obsima Technology.

Kort om omfanget av prosjektet

Leveransen skal dekke alle operative enheter i Oslo Brann og Redningsetat og vil både bli levert til kjøretøy og person. Utstyret som er valgt er blant annet INVISIO V60, INVISIO X5, INVISIO X6+, INVISIO T5, og INVISIO M15 PTT.

Behov

INVISIO V60 kontrollenhet muliggjør styring av flere radioer og evt. telefon samtidig, og lar brukeren styre nivået på omgivelseslyd, og om lyden fra sambandene skal komme i venstre, høyre eller begge ører. Sammen med INVISIO X5 in-ear headset sikres hørselbeskyttelse og klar tale fra støyende omgivelser, samtidig som retningsforståelsen på omgivelseslyd er nær 100%.

Obsima

Prosjektet har vært et meget viktig prosjekt for videre markedsføring og salg til Brann og Redning. Det tette samarbeidet med OBRE/Wireless samt svært grundige tester/tilbakemeldinger gjør oss konkurransedyktige når andre Brann og Redning kunder i Norge skal erstatte eksisterende materiell.

Om kunden

Brann- og redningsetaten arbeider for at Oslo skal være den mest brannsikre byen i landet.
Oslo skal ha en beredskap som kan håndtere omfattende branner og ulykker. Over 50 brannkonstabler, 16 brannbiler og én brannbåt er til enhver tid på vakt i Oslo, klar til å rykke ut for å redde liv og verdier.

Brann- og redningsetaten har syv døgnbemannede brannstasjoner i hele Oslo: Hovedbrannstasjonen i sentrum, Briskeby, Smestad, Sagene, Grorud, Bryn og Kastellet. I tillegg har vi en havnebrannstasjon på Vippetangen og et kurs- og kompetansesenter på Lahaugmoen.

Produktbrosjyre INVISIO

OBRE_logo

 

HURTIGTILGANG Taktisk Elektronikk
HURTIGTILGANG Service og Support
HURTIGTILGANG Skyte og Øvingsanlegg